AlphamamaFIT | Welcome!

TRÆNING - GJORT SIMPELT OG OVERSKUELIGT FOR DIG!

10-20 minutter. 3 gange om ugen.
PRØV I 14 DAGE FOR 0 KRONER NU!

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage nyheder, få inspirerende mails og tilbud fra AlphamamaFIT

3 UGENTLIGE GUIDEDE VIDEOER

Hjælper dig med at få træning til at blive en del af din hverdag
PRØV I 14 DAGE FOR 0 KRONER NU!

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage nyheder, få inspirerende mails og tilbud fra AlphamamaFIT

SÅ DU KAN NÅ DET HELE!

Samtidig med at du bliver mere FIT og stærk
PRØV I 14 DAGE FOR 0 KRONER NU!

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage nyheder, få inspirerende mails og tilbud fra AlphamamaFIT

Hej. Mie her! Du skal se mig som en træningsveninde, der kommer hjem til dig 3 x om ugen: fortæller dig, hvad du skal træne, og hjælper dig med at udføre øvelserne korrekt, for at du får mest ud af HVER eneste repetition og dermed din træning.


Du skal blot have en kettlebell, trykke start og blive AlphamamaFIT sammen med mig!

Alle kategorier

Nyeste træninger

Nyeste træninger

Instruktionsvideoer

Instruktionsvideoer

Opvarmning/flows

Opvarmning/flows

Alle træninger

Alle træninger

Hej travle menneske, der gerne vil nå det hele!

Mellem børn, karriere, madlavning, rengøring osv. er træning sikkert ikke det første på din to-do liste. Det er det ihvertfald ikke på min! Som travl mor til en masse drenge ved jeg, hvor svært det kan være, at få presset træningen ind i en allerede TOTALT presset hverdag. Men jeg ved også, at når jeg tager lidt tid til at styrke min krop, har det en positiv indvirkning på alle aspekter af mit liv. Realiteten er, at hvis du ikke tager lidt tid til dig selv, vil du ikke have ligeså meget at give af til dem, som har allermest brug for dig. Jeg har netop designet AlphamamaFIT til dig, som har mega, monster travlt. For det har jeg selv! Og hvis jeg skal kunne følge et træningsprogram, har det bare at være drøn effektivt, super overskueligt og totalt tidsoptimeret! Og det er lige præcis, hvad AplhamamaFIT er! Det er lige gyldigt, om du er helt ny inden for træning med kettlebells, tidligere træningsnørd, der har brug for lidt hjælp til at finde motivationen igen, eller om du bare har brug for et tidsoptimeret, effektivt træningsprogram: AlphamamaFIT vil gøre dig mere FIT og stærk hjemme fra din egen stue på blot 3x20 minutter om ugen. Jeg glæder mig til at blive DIN nye træningsmakker. GODT, LAD OS KOMME IGANG!

Det siger medlemmerne om AlphamamaFIT:

Hanne

Træningerne giver mig altid det udbytte jeg går efter, intensitet, effektivitet og en kontinuerlig variation…

Jeg har altid elsket at træne – både løb, svømning og Crossfit men familielivet, små og store børn, en mand som er selvstændig erhvervsdrivende og eget fuldtidsjob har faktisk gjort at jeg ikke har fået trænet og samtidig også mistet lysten til det, da jeg har haft svært ved at finde en rutine der gav mig en følelse af glæde og succes. AlphamamaFIT er derfor helt perfekt for mig, jeg kan passe træningen ind i min hverdag og i mine ferier – da vi sjældent flyver, og mine børn synes, det er super sejt, at deres mor svinger kettels derhjemme😄  Mie er helt uvurderlig i hendes måde at motivere og ikke mindst i måden hun tænker træning på. Træningerne giver mig altid det udbytte jeg går efter, intensitet, effektivitet og en kontinuerlig variation, hvilket passer utrolig godt til mig og mit temperament og øger min motivation betragteligt. Jeg er rigtig glad for, at vi har et forum på Facebook, hvor vi kan dele hinandens historier og ikke mindst motivere hinanden, når der er brug for det.

Læs mere

Malene

…det jeg især er vild med, er programmet udformning. Korte, nemme videoer lige til at følge. Det føles næsten som om, Mie står ved siden af mig og træner og instruerer…

Det var nærmest kærlighed ved første blik, da jeg så Mie´s træningsprogrammer. De passede perfekt ind i min hverdag. Jeg har længe trænet korte, effektive kettleprogrammer, så det kom ikke som nogen overraskelse.  Men det jeg især er vild med, er programmet udformning. Korte, nemme videoer lige til at følge. Og den passende mængde opmuntring + tilladelse til at skrue ned der foregår undervejs. Det føles næsten som om, Mie står ved siden af mig og træner og instruerer. Hver eneste træning er ny, hvilket er vigtigt for sådan en som mig, der har brug for variation. Allerede efter 4 uger havde jeg øget min muskel masse med 1 kg og min fedtprocent var faldet (Yeah!). Og så gør det jo ikke noget, at prisen har et niveau hvor alle kan være med. 

Læs mere

Sarah

AlphamamaFit har gjort det muligt atter at få træning integreret i min hverdag...

…Jeg har altid trænet, og træning har altid været en vigtig del af mit liv.. og så fik jeg børn. Selvom træningscentre i dag er enorm fleksible, løser de bare ikke problemet med at komme ud ad døren, det gør AlphamamaFit! Og endda med langt mere sved på panden end jeg nogensinde har oplevet i et center.

Læs mere

Anne-Mette

"Du har da tabt dig helt vildt" sagde min mand i går og i morges…

…kunne jeg se, hvad han mener. Mavedellen er krympet  👍  Jeg har ingen anelse om vægten er mindre, sådan en står jeg helst ikke på, men min lidt stramme nederdel er ikke stram mere. Og jeg har altså ikke ændret på kosten! Og jeg har kun trænet efter AlphamamaFIT i 1,5 uge! Og det er ikke fordi, jeg ikke motionerede før, men det har mest været løb.

Læs mere

Hvorfor vælge AlphamamaFIT?

NEMT

Stream træningsvideoerne hvor som helst, når som helst. Du skal kun bruge en kettlebell, et par hyggebukser og bare fødder. Jeg guider dig gennem alle workouts, så du udfører øvelserne korrekt og får mest muligt ud af dem.

EFFEKTIVT

3 nye træningsvideoer hver uge som indeholder SUPER effektive workouts. Træningen er konstant varierende. Vi træner både med og uden kettlebell. Du vil drøn hurtigt se og mærke en forskel på din krop og i dit energiniveau.

TIDSBESPARENDE

Nul tidsspilde! Korte og overskuelige træningspas. KUN 10-20 minutter, 3 gange om ugen, er alt hvad du skal sætte tid af til. Du kan udføre træningerne hjemmefra eller hvor det nu passer DIG.

ER DU KLAR TIL AT BLIVE ALPHAMAMAFIT?

Prøv i 14 dage for 0 kr!

JEG VIL PRØVE NU!