AlphamamaFIT | Welcome!

TRÆNING - GJORT SIMPELT OG OVERSKUELIGT FOR DIG!

10-20 minutter. 3 gange om ugen.
PRØV I 14 DAGE FOR 0 KRONER NU!

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage nyheder, få inspirerende mails og tilbud fra AlphamamaFIT

3 UGENTLIGE GUIDEDE VIDEOER

Hjælper dig med at få træning til at blive en del af din hverdag
PRØV I 14 DAGE FOR 0 KRONER NU!

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage nyheder, få inspirerende mails og tilbud fra AlphamamaFIT

SÅ DU KAN NÅ DET HELE!

Samtidig med at du bliver mere FIT og stærk
PRØV I 14 DAGE FOR 0 KRONER NU!

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage nyheder, få inspirerende mails og tilbud fra AlphamamaFIT

Hej. Mie her! Du skal se mig som en træningsmakker, der kommer hjem til dig via ét klik: fortæller dig hvad du skal træne, og hjælper dig med at udføre øvelserne korrekt, så du får mest ud af din træning.


Du skal blot have en kettlebell eller en håndvægt, trykke start og blive #stærkereendfør med mig!

Alle kategorier

Nyeste træninger

Nyeste træninger

Instruktionsvideoer

Instruktionsvideoer

Opvarmning/flows

Opvarmning/flows

Alle træninger

Alle træninger

Har du travlt? Så er AlphamamaFIT for dig!

AlphamamaFIT er til den travle person, der vil have effektiv træning som en del af deres hverdag. AlphamamaFIT kan trænes hjemmefra eller fra et center. Indenfor eller udenfor. Du kan bruge AlphamamaFIT som din eneste træningsform eller som supplement til anden træning som løb, yoga mv. Hver uge får du 3 træningsvideoer, der varer mellem 10-20 minutter. Vi træner side om side på hver sin side af skærmen, og du bliver guidet gennem alle træningerne. Du skal bruge 2 styks kettlebell eller 2 styks håndvægte med forskellig vægt for at træne med (Kettlebells er mest optimale til nogle af øvelserne, men du kan lave alle øvelserne med en håndvægt). Du kan træne med som komplet nybegynder, som erfaren træningsnørd eller hvis du blot har brug for et effektivt, tidsoptimeret træningsprogram. Alle træningerne kan tilpasses til dit niveau og til din styrke. Du får adgang til en lukket Facebookgruppe, som kun er for medlemmer, hvor der er træningstips, sjove challenges og direkte kontakt med Mie og de andre medlemmer. Tro mig. Som selvstændig mor til en masse drenge ved jeg, hvor svært det kan være både at finde overskuddet frem OG få presset træningen ind i en allerede TOTALT presset hverdag. Jeg har lavet AlphamamaFIT til dig, der har travlt og som ikke vil gå på kompromis! På under 1 times træning om ugen får du tydelige resultater, bliver mere FIT og stærk uanset hvor du er!

Det siger medlemmerne om AlphamamaFIT:

Hanne

Træningerne giver mig altid det udbytte jeg går efter, intensitet, effektivitet og en kontinuerlig variation…

Jeg har altid elsket at træne – både løb, svømning og Crossfit men familielivet, små og store børn, en mand som er selvstændig erhvervsdrivende og eget fuldtidsjob har faktisk gjort at jeg ikke har fået trænet og samtidig også mistet lysten til det, da jeg har haft svært ved at finde en rutine der gav mig en følelse af glæde og succes. AlphamamaFIT er derfor helt perfekt for mig, jeg kan passe træningen ind i min hverdag og i mine ferier – da vi sjældent flyver, og mine børn synes, det er super sejt, at deres mor svinger kettels derhjemme😄  Mie er helt uvurderlig i hendes måde at motivere og ikke mindst i måden hun tænker træning på. Træningerne giver mig altid det udbytte jeg går efter, intensitet, effektivitet og en kontinuerlig variation, hvilket passer utrolig godt til mig og mit temperament og øger min motivation betragteligt. Jeg er rigtig glad for, at vi har et forum på Facebook, hvor vi kan dele hinandens historier og ikke mindst motivere hinanden, når der er brug for det.

Læs mere

Malene

…det jeg især er vild med, er programmet udformning. Korte, nemme videoer lige til at følge. Det føles næsten som om, Mie står ved siden af mig og træner og instruerer…

Det var nærmest kærlighed ved første blik, da jeg så Mie´s træningsprogrammer. De passede perfekt ind i min hverdag. Jeg har længe trænet korte, effektive kettleprogrammer, så det kom ikke som nogen overraskelse.  Men det jeg især er vild med, er programmet udformning. Korte, nemme videoer lige til at følge. Og den passende mængde opmuntring + tilladelse til at skrue ned der foregår undervejs. Det føles næsten som om, Mie står ved siden af mig og træner og instruerer. Hver eneste træning er ny, hvilket er vigtigt for sådan en som mig, der har brug for variation. Allerede efter 4 uger havde jeg øget min muskel masse med 1 kg og min fedtprocent var faldet (Yeah!). Og så gør det jo ikke noget, at prisen har et niveau hvor alle kan være med. 

Læs mere

Sarah

AlphamamaFit har gjort det muligt atter at få træning integreret i min hverdag...

…Jeg har altid trænet, og træning har altid været en vigtig del af mit liv.. og så fik jeg børn. Selvom træningscentre i dag er enorm fleksible, løser de bare ikke problemet med at komme ud ad døren, det gør AlphamamaFit! Og endda med langt mere sved på panden end jeg nogensinde har oplevet i et center.

Læs mere

Anne-Mette

"Du har da tabt dig helt vildt" sagde min mand i går og i morges…

…kunne jeg se, hvad han mener. Mavedellen er krympet  👍  Jeg har ingen anelse om vægten er mindre, sådan en står jeg helst ikke på, men min lidt stramme nederdel er ikke stram mere. Og jeg har altså ikke ændret på kosten! Og jeg har kun trænet efter AlphamamaFIT i 1,5 uge! Og det er ikke fordi, jeg ikke motionerede før, men det har mest været løb.

Læs mere

Hvorfor vælge AlphamamaFIT?

NEMT

Stream træningsvideoerne hvor som helst, når som helst. Du skal kun bruge et par kettlebells/håndvægte og bare fødder. Du bliver guidet gennem alle workouts, så du får mest ud af træningen.

EFFEKTIVT

Et træningsprogram med 3 nye træninger hver uge som indeholder effektive og sjove workouts. Træningen er konstant varierende. Vi laver både øvelser med og uden kettlebells/håndvægte.

TIDSBESPARENDE

Nul tidsspilde! Korte og overskuelige træningspas. Kun 10-20 minutter, 3 x om ugen, er alt hvad du skal sætte tid af til. Du kan udføre træningerne hjemme, fra et center eller hvor det passer dig.

ER DU KLAR TIL AT BLIVE STÆRKERE END FØR?

Prøv i 14 dage for 0 kr!

JEG VIL PRØVE NU!